Šola za starše

Objavljeno dne Tor, 08. 11. 2022 - 15:26

Vzgoja motiviranih, zdravih in odgovornih otrok

V mesecu novembru MZPM Velenje v sodelovanju z LAS Velenje začenja novo sezono predavanj pod sloganom Otroci so naše največje bogastvo. Sezona t. i. šole za starše se bo končala aprila 2023.

14. novembra bo predavanje na aktualno temo pri vzgoji otrok pripravil Andrej Pešec, univ. dipl. pol., predavatelj in strokovni sodelavec preko 250 zavodov, knjižnic, šol, društev in podjetij v Sloveniji in na tujem.

Je tudi avtor knjig »Vzgoja motiviranih, zdravih in odgovornih otrok« ter »Ženske in moški – odnosi, komunikacija in harmonija«.

Za njegova predavanja so značilni značilni nenavadni praktični primeri, sinteza sodobnih celostnih znanj, modrosti, leadershipa in motivacijske filozofije ter zanimive zgodbe iz vsakdanjega življenja.

Izvedeli boste, kako otroku pojasniti, zakaj se mora učiti, kako najbolje skrbeti za razvoj otrok na vseh področjih v različnih obdobjih njihovega življenja, kako poskrbimo za celostno zdravje in zaščito otrok pred sodobnimi vplivi.

Izvedeli boste, zakaj otroci ne poslušajo, kako na zdravje otroka vpliva odnos med staršema, kako to deluje v enostarševskih družinah …

Predavanje bo potekalo preko aplikacije ZOOM. Za sodelovanje na predavanju prosimo za prijavo na mzpm.velenje@vilarozle.si, do ponedeljka, 13. novembra 2022, do 13. ure. Na dan predavanja vam pošljemo povezavo na vašo e-pošto.

 

 

Vabilo
Vabilo

Pomagajo nam