Pust, pust, krivih ust

Objavljeno dne Pet, 05. 02. 2021 - 14:03

V spletnih druženjih smo zdaj že pravi mojstri, v nošenju mask smo pa sploh neprekosljivi! Letos bomo za pusta združili oboje – v pustnem rajanju se bomo združevali preko spleta, seveda kostumirani in čisto drugačni! Odpadejo vsi izgovori glede slabega vremena, vaša preobleka pa je lahko v domačem okolju še toliko bolj izvirna, velika, barvita!
Na virtualnem družinskem pustnem rajanju z DJ Mrkyjem in Andrejo – 2Party se dobimo v torek, 16. 2. 2021, med 17. in 19. uro. Spletnemu pustnemu živ žavu se lahko pridružite preko naslednje povezave: https://www.mixcloud.com/live/2party-si/.

Kljub temu, da se tokrat drug drugemu ne moremo pokazati v živo, nas to ne bo ustavilo, da najizvirnejše maske nagradimo. Med virtualnim pustovanjem boste lahko svoje fotografije posredovali na pust.velenje@gmail.com, posebna komisija pa bo nato najlepšim šemam podelila nagrade.

Pustovanje organizirajo: Festival Velenje, Mestna občina Velenje, MZPM Velenje, MC Velenje, Rdeča dvorana, Zavod za turizem Šaleške doline in Turistična zveza Velenje.

Vabilo
Vabilo

Pomagajo nam